معاونت غذا و دارو

 مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی>واحد آموزش>آموزش کارشناسان

♦♦♦ آموزش کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی:

ردیف  نام دوره
**

افزودنی های خمیر نانوایی

**

بهداشت و ضدعفونی خطوط تولید

**

فهرست آشنایی با فرمولاسیون و کاربرد شوینده ها در صنایع غذایی ، آرایشی بهداشتی

**

آشنایی با فرمولاسیون و کاربرد شوینده ها در صنایع غذایی ، آرایشی بهداشتی

**

انواع رنگ ها و کاربرد شناسایی تقلبات آن در صنایع غذایی ، آرایشی بهداشتی

**

آشنایی با محصولات،مکمل های رژیمی و کاربرد آن ها در صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی

پیوست 1

پیوست 2

پیوست 3

**

آشنایی با سامانه FMS -قسمت اول

آشنایی با سامانه FMS -قسمت دوم

** 

آشنایی با سامانه TTAC

**