معاونت غذا و دارو

مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی>واحد آموزش>آموزش مسئولین فنی

♦♦♦ آموزش مسئولین فنی :

ردیف  نام دوره ردیف  نام دوره
*

آموزش برچسب گذاری

*

*

آشنایی با نحوه صدور پروانه های بهداشتی

*

◊◊ شرح وظایف مسئولین فنیTTAC:
*

قوانین مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی و شرح وظایف مسئولین فنی

 

*

◊◊ قوانین مرتبط با مواد غذایی و بهداشتی:
*

HACCP

 *
◊◊ راهنمای دریافت کارت فعالیت مسئول فنی:
*

HACCP

*
◊◊ راهنمای دریافت پروانه ثبت منبع:
*

برگه اطلاعات ایمنی مواد - MSDS

 *
*

برگه اطلاعات ایمنی مواد - MSDS

   
*

بسته بندی پلاستیک

   
* عبارات ایمنی-خطر در برچسب گذاری    
* دستورالعمل دفع مواد زاید شیمیایی آزمایشگاه    
* دستورالعمل ایمنی کار در آزمایشگاه    
* ایمنی و کمک های اولیه در آزمایشگاه شیمی    
* آشنایی با محصولات تراریخته