 |
بررسی بیش از یک هزار و سیصد درخواست صدور پروانه در کمیته فنی و قانونی
|
طی سه ماهه سوم سال 97 ؛ تعداد 1355 پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بررسی کارشناسی گردید.
دکتر عباس اخگری؛ معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به برگزاری جلسات کمیته فنی و قانونی این معاونت گفت: به منظور بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود موادغذایی،آشامیدنی،آرایشیو بهداشتی، طی سه ماهه سوم سال جاری؛ سلسله جلسات این کمیته با حضور معاون غذا و دارو، مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشیو بهداشتی و مدیر آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه،جمعی از کارشناسان مدیریت های نظارت بر موادغذایی،آرایشیوبهداشتی معاونتهای غذاودارو دانشگاه/دانشکدههای علوم پزشکی مشهد، بیرجند، نیشابور، تربت حیدریه،گناباد، تعدادی از اعضاء هیات علمی دانشکده بهداشت،نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برگزار که طی یازده جلسه، تعداد 1355 عدد پروانه ساخت،بهره برداری و مسئول فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
دکتر اخگری خاطر نشان کرد: پروانه های بررسی شده در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه، شامل 1184 مورد پروانه ساخت، 144 مورد پروانه بهره برداری و 27 مورد پروانه مسئول فنی بوده است.
شایان ذکر است: کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید،نگهداری،ورود مواد و فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا و دارو برگزار می گردد.
روابط عمومي معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکي مشهد
|