بازدید: 2318 آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی> فرآیندها ♦♦♦ فرآیندها : * فرآیند ورود نمونه به دبیرخانه آزمایشگاه و ارسال به بخش های مختلف آزمایشگاه * فرآیند خروج جواب آزمایشات از بخشهای مختلف آزمایشگاه به دبیرخانه و ارسال آن * فرآیند بازدید از آزمایشگاه های کارخانجات تولید موادغذایی، آرایشی و بهداشتی * فرآیند تهیه و گردآوری اطلاعات آماری * فرآیند درخواست و تائید خرید دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز * فرآیند دریافت دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهي موردنیاز * فرآیند انجام آزمون های فیزیکو شیمیایی: -- بخش لبنیات،روغن و فرآورده های گوشتی -- بخش کمپوت، کنسرو، آشامیدنی ها و فرآورده های قنادی -- بخش آرد، غلات و فرآورده های آردی -- بخش آفزودنی ها و رنگ ها -- بخش بسته بندی -- بخش HPLC(سم شناسی) -- بخش آنالیز دستگاهی و سم شناسی -- بخش آرایشی و بهداشتی * فرآیند انجام آزمون های میکروبی: -- بخش میکروبی * فرآیند آموزش مسئول فنی: -- بخش لبنیات،روغن و فرآورده های گوشتی -- بخش کمپوت، کنسرو، آشامیدنی ها و فرآورده های قنادی -- بخش آرد، غلات و فرآورده های آردی -- بخش آفزودنی ها و رنگ ها -- بخش بسته بندی -- بخش میکروبی -- بخش آرایشی و بهداشتی * فرآیند بازدید از واحدهای متقاضی تاسیس آزمایشگاه همکار