 |
نظارت و مشارکت معاونت غذا و داروی دانشگاه در برگزاری دومین همایش نقش و جایگاه مسئولین فنی در سلامت مواد غذایی و بهداشتی
|
در راستای اجراء دستورالعمل های آموزشی سازمان غذا و دارو،نشست هم اندیشی برگزاری دومین همایش نقش و جایگاه مسئولین فنی در سلامت مواد غذایی و بهداشتی با حضور مدیر و جمعی از کارشناسان حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه و نمایندگانی از انجمن صنفی مسئولین فنی و کنترل کیفیت صنایع به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه با اشاره به وظایف خطیر و نقش کلیدی مسئولین فنی در تولید فرآورده های غذایی سالم گفت: در راستای اجراء دستورالعمل های آموزشی سازمان غذا و دارو، امسال نیز شاهد برگزاری دومین همایش نقش و جایگاه مسئولین فنی در سلامت مواد غذایی و بهداشتی با نظارت و مشارکت معاونت غذا و داروی دانشگاه خواهیم بود.
وی آشنایی با آخرین قوانین و ضوابط سازمان غذا و دارو ،تبیین برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو در زمینه شاخص های مهم سلامتی ،آشنایی با فرآیند دریافت نشان ایمنی و سلامت ،آشنایی با فرآیند دریافت سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و ... را از جمله مطالبی عنوان کرد که در این گردهمایی آموزشی ارائه خواهد شد.
دکتر اسماعیل زاده در پایان افزود: امید است با اجراء هرچه بیشتر و کامل تر قوانین و دستورالعمل ها، شاهد تولید غذایی سالم تر برای مردم باشیم .
روابط عمومي معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکي مشهد

|