طرح تشدید نظارت و پایش واحدهای تولیدی مواد غذایی از ابتدای اسفند ماه 93 در معاونت غذا و دارو دانشگاه به اجراء درآمد
مدیر نظارت بر مواد غذایي،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارودانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تعداد بالای کارخانجات بسته بندی خشکبار و اجیل تحت پوشش دانشگاه گفت: در راستای ارتقاء سلامت محصولات خوراکی به ویژه مواد غذایی اعم از فراورده های لبنی و گوشتی و انواع نانهای بسته بندی ، طرح تشدید نظارت و پایش واحدهای تولیدی مواد غذایی از ابتدای اسفند ماه 93 به اجرا درآمده است.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده با اشاره به اينکه پایش و ارزیابی کلیه مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سه مرحله انجام می پذیرد اظهار داشت: کارشناسان نظارت بر مواد غذایی با بازدیدهای مستمری که از کارخانهها و خطوط تولید، انبارها، سردخانهها دارند، همزمان نسبت به انجام نمونه برداری از محصول نهايي جهت ارسال به آزمایشگاه اقدام مي کنند.
وی خاطر نشان کرد: یکي از واحدهاي مديريت نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي مشهد؛ واحد صدور پروانهها صادرات و واردات مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی است که موظف به اقدام درباره صدور مجوزهاي بهداشتي صادرات و وادرات است که این مدیریت در ایام نوروز بالغ بر 25 پروانه صادر کرده است.
دکتر احتشام فر دبیر ستاد خدمات سفر دانشگاه به همراه دکتر اسماعیل زاده از برخي کارخانه های تولید کننده فرآورده های غذايي در شهرک صنعتی مشهد بازدید کردند.
دکتر احتشام فر با بیان اینکه نظارت بر سه سطح تولید ، توزیع و عرضه مواد غذایی از وظایف ذاتی دانشگاه است ،گفت:در طول ایام نوروز کارشناسان نظارتی معاونت های غذا و دارو و بهداشتی از فرآیندهای تولیدی ، توزیعی و عرضه مواد غذایی بازدید مستمر داشته اند.
قابل ذکر است ، از 27 اسفند ماه 1393 تا 9 فروردین ماه 1394 بالغ بر 63 واحد صنعتي تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی مورد بازدید کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی قرار گرفته است.
روابط عمومي معا ونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکي مشهد
|