فعالیت بیش از یک هزار و ششصد واحد تولیدی فرآورده های غذایی و آشامیدنی تحت نظارت کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه
مدير امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گفت: در حال حاضر، یک هزار و 686 واحد تولیدی فرآورده های غذایی و آشامیدنیتحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول به فعالیت بوده که کارشناسان این مدیریت به طور مستمر بر نحوه فعالیت این واحدها نظارت دارند.
دکتر میترا رضایی با اشاره به اینکه 764 کارخانه، 600 کارگاه، 24 مرکز نگهداری مواد غذایی، 298 واحد مشاغل خانگی تحت پوشش معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند،بیان داشت: به منظور تامین سلامت مواد غذایی؛ نظارت های ویژه و مستمر توسط کارشناسان مدیریت امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو روزانه صورت می پذیرد.
وی اظهار داشت: 336 مورد صدور پروانه بهداشتی بهره برداری، 4 هزار و 607 مورد صدور یا اصلاح پروانه ساخت، هزار و 380 مورد گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی، 412 مورد صدور مجوز مصرف کالای وارداتی، 137 مورد صدور مجوز ترخیص کالاهای وارداتی، 22 مورد صدور گواهی صادرات انطباق محصولات کشاورزی، سه هزار و 264مورد بازرسی انجام شده از واحد های تولیدی ، 2 هزار و 594 مورد نمونه برداری انجام شده از واحدهای تولیدی، 43 مورد کمیته قانونی و فنی از ابتدای سال صادر شده است.
دکتر رضایی با بیان اینکه افراد سالم قادر به کار مؤثرتر و تولید بیشتر هستند که در نهایت به رشد اقتصادی و کاهش فقر منجر می شود تصریح کرد: در زمینه تأمین حق غذا برای همه دولتها، بخش خصوصی، کشاورزان، دانشگاهها، جامعهی مدنی و افراد باید با یکدیگر همکاری کنند تا تنوع بیشتری از غذاهای مغذی، مقرونبهصرفه، در دسترس، ایمن و پایدار برای جامعه فراهم شود.