معاونت غذا و دارو

 تشدید نظارت ها در حوزه فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی طی ایام نوروز

مدیر امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی و با هدف تأمین سلامت مواد غذایی و آشامیدنی در ایام تعطیلات نوروز؛ تعداد 130 بازرسی توسط تیم‌های کارشناسی این مدیریت از واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی درشهر مقدس مشهد و تعداد 62 بازرسی نیز توسط تیم‌های نظارتی مستقر در شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های تابعه از مراکز تولید و توزیع مواد غذایی از 25 اسفند ماه تا پایان روز 11ام فروردین صورت پذیرفته است.

دکتر میترا رضایی خاطر نشان کرد: به منظور اطمینان از کیفیت و سلامت فرآورده های غذایی و آشامیدنی، 31 مورد نمونه‌برداری از تولیدات واحدهای تولیدی مختلف انجام و جهت تعیین صلاحیت های لازم، این نمونه‌ها به مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه ارسال و همچنین 51 مورد ارزیابی محصولات در بازرسی میدانی توسط گشت های اعزامی در سطح عرضه در مناطق مختلف مشهد مقدس انجام شده است. 

مدیر امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: در بازه زمانی مذکور، 6 تیم بازرسی متشکل از کارشناسان این مدیریت به صورت مستمر در حال پایش و کنترل فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سطح تولید و توزیع بوده که در راستای این تشدید نظارت ها، 7 مورد اخطار برابر قوانین و مقررات به واحدهای مربوطه داده و مقرر گردید واحدهای مذکور در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به رفع نواقص اعلام شده اقدام نمایند. 

وی انجام 53 مورد ارزیابی و صدور گواهی صادرات محصولات غذایی و آشامیدنی و همچنین 40 مورد ارزیابی و ترخیص واردات محصولات غذایی و آشامیدنی را از دیگر اقدامات مدیریت امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ایام مذکور اعلام کرد.

مدیر امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان ضمن اشاره به تداوم نظارت‌ها در روزهای باقی‌مانده تعطیلات نوروزی خاطر نشان کرد: این نظارت‌ها تا پایان تعطیلات با شدت بیشتری ادامه خواهد داشت تا شهروندان و مسافران عزیز با خیالی آسوده از فرآورده های غذایی سالم و بهداشتی استفاده نمایند. 


روابط عمومي معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکي مشهد