 |
انجام بیش از هفتاد بازرسی در حوزه فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در طرح بسیج سلامت نوروز و ماه مبارک رمضان
|
مدیر امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرح بسیج سلامت نوروز و ماه مبارک رمضان از 25 اسفند ماه آغاز و تا ۶ فروردین ماه سال جاری؛ تعداد ۷۶ بازرسی در طرح مذکور از واحد های تولیدی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی تحت پوشش معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است.
دکتر میترا رضایی با اشاره به تشدید نظارت ها در حوزه فرآوردههای غذایی و آشامیدنی طی ایام مذکور؛ انجام ۷۶ مورد بازرسی از واحد های تولیدی غذایی و آشامیدنی،۲۲ مورد نمونه برداری از واحدهای تولیدی جهت ارزیابی سلامت و کیفیت محصولات تولیدی، ۴۱ مورد ارزیابی محصولات در گشت های اعزامی سطح عرضه در مناطق مختلف شهر مقدس مشهد به منظور تشدید نظارت ها در این ایام و در قالب ۶ تیم بازرسی، ۳۴ مورد ارزیابی و صدور گواهی صادرات محصولات غذایی و آشامیدنی، ۳۵ مورد ارزیابی و ترخیص واردات محصولات غذایی و آشامیدنی و ... را از دیگر اقدامات انجام شده مدیریت امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طرح بسیج سلامت نوروز و ماه مبارک رمضان عنوان کرد.
روابط عمومي معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکي مشهد
|