معاونت غذا و دارو
 

طی فصل پاییز سال جاری؛ حدود 894 پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا‌ و ‌دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

مدیر امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به برگزاری جلسات کمیته فنی و قانونی این معاونت گفت: به منظور بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و‌ در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود مواد‌غذایی،آشامیدنی،آرایشی ‌و بهداشتی طی سه ماهه سوم سال جاری؛ سلسله جلسات این کمیته با حضور معاون غذا‌‌ و‌ دارو، مدیر امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی و مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه، جمعی از کارشناسان مدیریت های امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت‌های غذ‌او‌دارو دانشگاه/دانشکده‌های علوم پزشکی مشهد، بیرجند، نیشابور، تربت حیدریه،گناباد، تعدادی از اعضاء هیات علمی دانشکده بهداشت، نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برگزار که طی 13 جلسه حدود 894 عدد پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

دکتر میترا رضائی خاطر نشان کرد: پروانه های بررسی شده در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ شامل 1319 مورد پروانه ساخت، 57 مورد پروانه بهره برداری و 153 مورد پروانه مسئول فنی بوده است.  

شایان ذکر است: کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور، تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید، نگهداری، ورود مواد و فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی‌و ‌بهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی ‌و ‌بهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا‌ و ‌دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می گردد.  


 روابط عمومي معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکي مشهد