
|
برگزاری گردهمایی بزرگ تولیدکنندگان صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی
|
گردهمایی بزرگ تولیدکنندگان صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی خراسان به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.
در راستای تحقق شعار سال جاری سازمان بهداشت جهانی مبنی بر " غذای ایمن تر، سلامتی بهتر " و حمایت از تولیدات ملی؛ گردهمایی تولیدکنندگان صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی خراسان بزرگ به منظور تجلیل از تلاشگرانی که در این عرصه تولیداتی ایمن و سالم داشتند با حضور مقامات کشوری و استانی به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
دکتر محمد علی کیانی در این همایش ضمن تاکید بر اهمیت کیفیت صنایع غذایی در سلامتی مردم اظهار داشت: امروزه تولید غذا سالم و ارائه با کیفیت آن یکی از موضوعات حائز اهمیت در حوزه سلامت به شمار می رود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با توجه به اولویت های معاونت غذا و دارو علاوه بر نظارت بر صنایع غذایی افزود: یکی از وظایف اصلی و ذاتی دانشگاه ها؛ نظارت بر صنایع غذایی و دارویی است لذا اجرای طرح های پژوهشی در این زمینه می تواند در افزایش سطح ارتقا و کیفیت محصولات نقش مهمی داشته باشد.
دکتر کیانی با توجه به موقعیت دانشگاه علومپزشکی مشهد به عنوان مرکز درجه دو تغذیه یونسکو در کشور و اشاعه فرهنگ سلامت خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با توجه به شرایط ایجاد شده و ارتباطات بین المللی خود میتواند با ارائه مجوز «حلال» به تولید کنندگان صنایع غذایی فرصت تجارت محصول را در سطح کشور های دیگر را فراهم تا بتوانند اشاعه دهنده فرهنگ سلامت اسلامی باشند.
دکتر ناصر وحدتی؛ معاون غذا و دارو دانشگاه در حاشیه این گردهمایی با اشاره به پیوند عمیق کیفیت زندگی با چگونگی تغذیه گفت: درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات، بیانگر اهتمام صنعت و تولیدکننده به ارتقای سلامت عمومی جامعه و احترام به حق مصرف کننده در اطلاع از ویژگی های تغذیه ای ماده غذایی می باشد.
دکتر خدائیان؛ مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: سازمان غذا و دارو با اتخاذ شیوههای نوین در راستای تسهیل امور مراجعه کنندگان گامهای موثری برداشته و اکثر صدور و تمدید پروانه ها، گواهی بهداشت صادراتی و وارداتی به استانها و شهرستانها واگذار و درصد کمی از کارها در مرکز انجام میشود.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه نیز گفت: هم اکنون در این استان حدود یک هزار و دویست واحد تولیدی با بیش از شانزده هزار محصول مختلف تحت پایش مستمر قرار دارد که در گردهمایی تولیدکنندگان صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی خراسان بزرگ از 37 واحد منتخب این عرصه که شاخص های کیفیت را رعایت کردند، 10 مسئول فنی منتخب و همچنین پیشکسوتان این عرصه با اهداء لوح، تندیس و جوایزی تقدیر بعمل آمد.
روابط عمومي معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکي مشهد

|