 |
گرامیداشت هفته جهانی غذا با شعار ملی آگاهی،مدیریت،اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی برای مبارزه با کرونا
|
سلسله نشست های هم اندیشی و تشریح برنامه های گرامیداشت هفته جهانی غذا با شعار "رفتار ما آینده ما را می سازد" به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.
در راستای گرامیداشت هفته جهانی غذا؛ سلسله نشست های هم اندیشی و تشریح برنامه های فرهنگی و اطلاع رسانی مرتبط با ایمنی غذا با تاکید بر شعار سال جاری این روز مبنی بر "رفتار ما آینده ما را می سازد" به عنوان محور جهانی و شعار ملی "آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا" با حضور نمایندگانی از سازمان های دخیل در حوزه سلامت به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.
دکتر اسماعیل زاده؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ضمن اشاره به برنامه های فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مرتبط با ایمنی غذا با تاکید بر شعار سال جاری این روز مبنی بر "رفتار ما آینده ما را می سازد" به عنوان محور جهانی و شعار ملی "آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا" به تشریح این برنامه ها پرداخت.
وی خاطر نشان کرد: ویژه برنامه های سراسری روز جهانی غذا سال جاری با تاکید بر کاهش مصرف قند و نمک و چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور، ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت و ... به اجرا در خواهد آمد.
دکتر اسماعیل زاده بر فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در خصوص تغذیه سالم و ایمن به منظور کاهش بار بیماری های غیر واگیر از جمله: بیماری های قلبی؛ دیابت؛ فشار خون؛ سرطان ها و ... تاکید و به منظور اطلاع رسانی های گسترده تر، خواستار مشارکت ارگان ها و سازمان های دخیل در حوزه سلامت شد.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
|