 |
بررسی بیش از یک هزار و نهصد پروانه در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو
|
در شش ماهه اول سال 99؛ حدود 1925 پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به برگزاری جلسات کمیته فنی و قانونی این معاونت گفت: به منظور بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود موادغذایی،آشامیدنی،آرایشیو بهداشتی طی شش ماهه اول سال جاری؛ سلسله جلسات این کمیته با حضور معاون غذا و دارو، مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشیو بهداشتی و مدیر آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، جمعی از کارشناسان مدیریت های نظارت بر موادغذایی،آرایشیوبهداشتی معاونتهای غذاودارو دانشگاه/دانشکدههای علوم پزشکی مشهد، بیرجند، نیشابور، تربت حیدریه،گناباد، تعدادی از اعضاء هیات علمی دانشکده بهداشت، نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برگزار که طی 24 جلسه 1925 عدد پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده اظهار داشت: پروانه های بررسی شده در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ شامل 1554 مورد پروانه ساخت، 363 مورد پروانه بهره برداری و 8 مورد پروانه مسئول فنی بوده است.
شایان ذکر است: کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید،نگهداری،ورود مواد و فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می گردد.
روابط عمومي معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکي مشهد
|