 |
برگزاری نشست هم اندیشی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه با تولیدکنندگان استان
|
نشست هم اندیشی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه با تولیدکنندگان فرآوردههای خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی استان برگزار گردید.
در راستای گرامیداشت روز جهانی غذا، ارتقاء ایمنی و سلامت جامعه؛ نشست هم اندیشی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تولیدکنندگان فرآوردههای خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه به میزبانی معاونت غذا و دارو برگزار شد.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه با اشاره به وضعیت واحدهای تولیدی تحت پوشش دانشگاه، بر تولید محصولات سالم با محوریت کاهش قند؛ نمک و چربی که منجر به سیر صعودی بیماری های غیر واگیر خواهد شد، تاکید کرد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ضمن اشاره به نقش تغذیه در سلامت گفت: بی شک جایگاه غذا و تغذیه، کیفیت و سلامت آن در سلامتی انسان ها بر کسی پوشیده نیست و با پیگیری و تلاش متولیان حوزه سلامت، مشارکت بین بخشی تمام ارگان ها و حوزه های تولید؛ توزیع و نظارت در بخش دولتی و خصوصی شاهد کاهش چشمگیری در انواع بیماری های واگیر در جوامع مختلف هستیم.
دکتر اسماعیل زاده با بیان شعار سال جاری سازمان بهداشت جهانی مبنی بر " رفتار ما آینده ما را میسازد رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی " و با تاکید بر کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر ناشی از تغذیه نامناسب، خود مراقبتی و اصلاح الگوی تغذیهای به منظور حفظ و ارتقای سلامت جامعه را ضروری دانست و اظهار داشت: در زنجیره تولید و مصرف غذای سالم از مزرعه تا سفره علاوه بر ایمنی غذا باید بر نحوه و میزان مصرف هم توجه ویژه داشت و در این راستا درج نشانگرهای رنگی تغذیهای بر روی فرآورده های غذایی به منظور افزایش آگاهی ها و سطح سواد سلامت هموطنان عزیز بسیار کمک کننده خواهد بود.
دکتر اسماعیل زاده با اشاره بر فعالیت حدود 900 واحد تولیدی تحت نظارت این دانشگاه؛ ایجاد جامعه سالم، پویا و با نشاط را نیازمند همکاریهای بین بخشی و مشارکت آحاد جامعه خصوصاً سیاستگذاران، برنامه ریزان،کارآفرینان و تولیدکنندگان عنوان و تصریح کرد: امید است در شهر مقدس مشهد به برکت وجود حضرت ثامنالحجج (ع) شاهد تولیدات هرچه با کیفیت تر همراه با نوآوری،گسترش و پیشرفت تولید، ارتقاء همهجانبه ایمنی؛ سلامت و کیفیت فرآوردههای سلامت محور باشیم.
شایان ذکر است: بحث و تبادل نظر در خصوص مشکلات و چالش های پیش روی تولیدکنندگان صنایع غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی از جمله مواردی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.
روابط عمومي معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکي مشهد

|