 |
برگزاری نشست هم اندیشی مدیر نظارت بر موادغذایی با مدیران واحدهای تولیدی
|
نشست هم اندیشی مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تولیدکنندگان فرآوردههای خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی استان برگزار گردید.
در راستای اهداف سازمانی و به منظور ارتقاء ایمنی و سلامت جامعه؛ ایجاد فضای هماندیشی و تعامل با تولیدکنندگان فرآوردههای خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی؛ نشست هم اندیشی مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با مدیران واحدهای تولیدی تحت پوشش به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ضمن اشاره به نقش تغذیه در سلامت گفت: بی شک جایگاه غذا و تغذیه، کیفیت و سلامت آن در سلامتی انسان ها بر کسی پوشیده نیست. با پیگیری و تلاش متولیان حوزه سلامت، شاهد کاهش چشمگیری در انواع بیماری های واگیر در جوامع مختلف هستیم اما سیر صعودی بیماری های غیر واگیر از جمله: بیماری های قلب و عروق، فشارخون، دیابت، سرطان و ... یکی از دغدغه های مهم دست اندرکاران حوزه سلامت می باشد.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده با اشاره به شعار سال جاری سازمان بهداشت جهانی مبنی بر " رفتار ما آینده ما را می سازد، تلاش برای دنیای بدون گرسنه تا سال 2030 " اظهار داشت: به حق در صورت تحقق این شعار، تغییر و اصلاح الگوی تغذیه به منظور حفظ و ارتقاء سلامت میتوان شاهد کاهش چشم گیر بار بیماری های غیر واگیر باشیم.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: اصلاح الگوی تغذیه و تولید غذای سالم به منظور حفظ و ارتقاء سلامت، نیازمند مشارکت بین بخشی تمام ارگان ها و حوزه های تولید، توزیع و نظارت در بخش دولتی و خصوصی می باشد و چرخه ای است که هر قسمت از آن دچار خدشه شود سلامت و ایمنی غذا به مخاطره خواهد افتاد.
دکتر اسماعیل زاده تصریح کرد: ایجاد جامعه سالم، پویا و با نشاط نیازمند همکاریهای بین بخشی، تلاش و مشارکت آحاد جامعه خصوصاً سیاستگذاران، برنامه ریزان،کارآفرینان و تولیدکنندگان میباشد و تغییر و اصلاح الگوی تغذیه به منظور حفظ و ارتقاء سلامت بدون شک با مشارکت، همدلی و همراهی تمامی صاحبان فرآیند امکانپذیر خواهد شد.
شایان ذکر است: بحث و تبادل نظر در خصوص مشکلات و چالش های پیش روی تولیدکنندگان صنایع غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی از جمله مواردی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.
روابط عمومي معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکي مشهد

|