 |
اجرا برنامه های گرامیداشت هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه
|
سلسله برنامه های گرامیداشت هفته جهانی غذا به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا درآمد.
دکتر عباس اخگری، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به شعار سال جاری روز جهانی غذا مبنی بر " رفتار ما آینده ما را می سازد، تلاش برای دنیای بدون گرسنه تا سال 2030 " به عنوان محور جهانی، اظهار داشت: به منظور اجرا هرچه بهتر سلسله برنامه هایی به مناسبت روز جهانی غذا با محوریت کاهش مصرف قند؛نمک و چربی، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی موضوعات مرتبط با ایمنی غذا از جمله نشانگرهای رنگی تغذیه ای، شناسه رهگیری و ردیابی اصالت، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور، نشان ایمنی و سلامتی، حلال و ... این معاونت در نظر دارد برنامه هایی چون: نشست خبری معاون غذا و دارو دانشگاه با اصحاب رسانه،صرف صبحانه سلامت در نشست هیات رئیسه دانشگاه و کارگروه امنیت و سلامت غذایی استان، برگزاری همایش ملی گرامیداشت روز جهانی غذا و تقدیر از واحدهای برتر تولیدکننده مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی و برپایی غرفه دستاوردها با محوریت فرآورده های حلال در حاشیه مراسم مذکور،توزیع صبحانه سالم با مشارکت آموزش و پرورش، ،اطلاع رسانی و آموزش کارکنان دانشگاه؛دانشجویان؛رابطین بهداشت؛اصناف؛اتحادیه ها و ... را برگزار نماید.
معاون غذا و دارو دانشگاه تصریح کرد: در راستای اجرا هرچه باشکوه تر سلسله برنامه هایی به مناسبت روزجهانی غذا (16اکتبر) و دستورالعمل سازمان غذا و دارو،نشست هم اندیشی و تشریح برنامه های گرامیداشت هفته جهانی غذا با حضور مدیران نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت های غذاودارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی مشهد،بیرجند،بجنورد،سبزوار،نیشابور،گناباد،تربت حیدریه،تربت جام و اسفراین به میزبانی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد(دبیرخانه کلان منطقه9 آمایشی)برگزار شد.
شایان ذکر است: 21 لغایت 27 مهر ماه زمان اجرای سلسله برنامه های هفته جهانی غذا خواهد بود.
روابط عمومي معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکي مشهد
|