 |
برگزاری گردهمایی معاونان غذاودارو دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 9
|
گردهمایی يك روزه معاونان غذاودارو، مديران غذاودارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9 آمایشی به میزبانی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد(دبیرخانه کلان منطقه 9 آمایشی) برگزار شد.
گردهمایی يك روزه معاونان و مديران غذاودارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9 آمایشی با حضور معاونان غذاودارو؛مديران حوزه های غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی، فرآورده های طبیعی و سنتی معاونت های غذاودارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشكي مشهد، بيرجند،بجنورد،سبزوار،نیشابور،گناباد،تربت حيدريه،تربت جام ،اسفراین به ميزباني معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشكي مشهد(دبیرخانه کلان منطقه 9 آمایشی) برگزار شد.
دکتر عباس اخگری،معاون غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سهمی از مسئولیت کشور در تامین دارو، غذای سالم و نظارت بر آنها بر عهده معاونت های غذاودارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور می باشد،اهداف برگزاری این گردهمایی را تعامل و ارتباط بيشتر و موثرتر بين دانشگاه ها،تبادل تجربيات و هم افزايي اطلاعات،دستيابي به يك وحدت رويه در انجام امور به منظور عدم برداشت هاي متفاوت از آئين نامه ها و دستورالعمل ها،بررسي و رفع مشکلات در حوزه های غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی، فرآورده های طبیعی و سنتی بیان کرد.
دبیر کلان منطقه 9 آمایشی در ادامه استفاده از توانمندي هاي مناطق مختلف کشور، ايجاد وحدت رويه در خصوص موارد مشترک دستورالعمل ها و ضوابط و ... را از جمله اهدف تشکیل قطب هاي یازده گانه عنوان کرد.
وی با ابراز خرسندی از برگزاری پنجمین نشست معاونان غذاودارو؛مديران حوزه های غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی، فرآورده های طبیعی و سنتی معاونت های غذاودارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9 آمایشی در سال 96 و اشاره به جایگاه ویژه استان خراسان در تمرکز صنایع مهم، حجم بالای زائرین و مجاورین بارگاه مقدس رضوی، به ارائه اهم اقدامات صورت گرفته در حوزه ها ی مختلف معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکي مشهد ازجمله: تشکيل کارگروه هاي مختلف، عقد تفاهم نامه ها با سازمان هاي دخیل در امر غذاودارو و سایر اقدامات صورت گرفته در راستای حذف موازی کاری ها و ارائه هرچه بهتر خدمات به هموطنان عزیز پرداخت.
در ادامه این گردهمایی ضمن بررسی پیشنهادات معاونت های غذاودارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9 آمایشی در حوزه های غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی، فرآورده های طبیعی و سنتی در خصوص مواردی چون: بررسی دستورالعمل اجرایی نحوه برخورد با تخلفات،نواقص و عدم انطباق های کارخانه ها و محصولات خوراکی و آشامیدنی، بررسی وضعیت ارزیابی عملکرد حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی؛آرایشی و بهداشتی، نظارت بر فروش داروهای قاچاق و خارج از فهرست، تجزیه و تحلیل استفاده از سامانه HIX کشوری در زمینه آزمایشات نمونه ها و صدور پروانه های آزمایشگاه های مجاز و همکار، بررسی،تجزیه و تحلیل نتایج آزمون های مقایسات بین آزمایشگاهی، رویکرد دانشگاه های قطب در مورد نحوه تامین کالاهای با قیمت بالاتر از سایت اداره کل تجهیزات پزشکی، شیوه نامه مبارزه با قاچاق تجهیزات و ملزومات پزشکی، ساماندهی عطاری ها؛چالش ها و راهکارها، سیستم عرضه شیر خشک های یارانه ای و رژیمی و ... بحث و تبادل نظر شد.
خاطر نشان می شود: معاونان غذاودارو، مديران حوزه های غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی، فرآورده های طبیعی و سنتی معاونت های غذاودارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9 آمایشی دركارگروه هاي اين نشست حضور و در خصوص محورهای تعیین شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.
پنجمین نشست یک روزه معاونان غذاودارو؛ مديران حوزه های غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی، فرآورده های طبیعی و سنتی معاونت های غذاودارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9 آمایشی با ارائه گزارش هر کارگروه، جمع بندی نقطه نظرات و پيشنهادات در حوزه های مختلف به کار خود پایان داد.
روابط عمومي معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکي مشهد

|