 |
آغاز طرح اجرایی بسيج سلامت نوروزي به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه
|
طرح تشديد نظارت بر فرآيند توليد و توزيع محصولات غذایی،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي و برخورد قاطع با واحدهای متخلف به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه به اجرا ء در آمد.
دکتر عباس اخگری،معاون غذاوداروی دانشگاه با اعلام به اجرا درآمدن طرح بسج سلامت نوروزی گفت : این طرح از ابتدای اسفند ماه سال جاری در این معاونت،آغاز و تا نيمه فروردين سال آینده ادامه خواهد داشت.
معاون غذاوداروی دانشگاه،خاطر نشان کرد: بر اساس این طرح کارشناسان نظارت بر مواد غذايي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي معاونت غذاودارو بر فعالیت واحدهاي توليدي مواد غذایی،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي نظارت بيشتري خواهند داشت.
وی در ادامه درخصوص اهداف اجراء طرح بسیج سلامت نوروزی افزود: در راستای حفظ سلامت شهروندان و زائران حرم مطهر رضوی ، طرح ضربتي نظارت بر فرآيند توليد در این مدیریت اجراء و تيم هاي بازرسي در سه شيفت کاري در بازه های زماني تعيين شده از مراکز توليد و توزيع موادغذايي بازديد فني و بهداشتي به عمل آورده و اقدامات قانوني در خصوص واحدهاي متخلف و غيرمجاز انجام خواهد شد.
دکتر اخگری درخصوص بازرسی های مشترک معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی دانشگاه خاطر نشان کرد : بازديدهاي مشترک کارشناسان حوزه مدیریت نظارت بر موادغذايي،آشاميدني،آرایشی معاونت غذا و دارو و کارشناسان بهداشت محيط از انبارهاي نگهداري مواد غذايي، آشاميدني نیز از ابتدای اسفند ماه سال جاری آغاز و اقدامات قانوني لازم در خصوص محصولات غيرمجاز و نامنطبق با قوانین و استانداردهای موجود صورت خواهد پذیرفت.
روابط عمومي معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکي مشهد
|