 |
برگزاری سومین جشنواره غـذا؛هنـر؛سلامت به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه
|
سومین جشنواره غـذا؛هنـر؛سلامت به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
در راستای ارتقاء فرهنگ غذایی سالم، کاهش مصرف نمک؛ قند؛چربی های اشباع و ترانس؛سایر افزودنی های مجاز و غیر مجاز در مواد غذایی، سومین مسابقه غـذا؛هنـر؛سلامت مسابقه ای با محوریت غذای سالم به همت معاونت غذاودارو و همکاری مدیریت های پشتیبانی و روابط عمومی دانشگاه برگزار گردید.
انواع غذاهای دریایی، آش و سوپ و خورش، غذاهای سنتی و محلی، غذاهای فانتزی، کیک و دسر، انواع سالاد و میوه آرایی گروه های غذایی مشمول شرکت در سومین جشنواره غـذا؛هنـر؛سلامت هستند.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو،خاطر نشان کرد:برای سومین سال متوالی،این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ غذایی سالم و با محوریت غذای سالم و استفاده از مواد اولیه تازه؛غیر منجمد؛غیر کنسروی؛ با ارزش غذایی بالا، استفاده حداقلی از شکر؛ قند و چربی، استفاده از رنگ های طبیعی در تهیه انواع دسر و کیک، عدم استفاده از سوسیس؛کالباس؛روغن های جامد؛رنگ های خوراکی مصنوعی، و حتی الامکان آب پز؛بخارپزکردن مواد غذایی و ... برگزار گردید.
وی تصریح کرد: در پایان پس از بررسی های کارشناسی هیئت داوران، هدایای نفیس و ارزشمندی به نفرات برتر در هر گروه غذایی اهدا و از سایر شرکت کنندگان نیز به نحو شایسته تقدیر بعمل آمد.
شایان ذکر است: سومین جشنواره غـذا؛هنـر؛سلامت با حضور 54 نفر از کارکنان شاغل در معاونت ها؛مدیریت های مختلف ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار و این جشنواره بصورت تئوری؛ عملی و دارای امتیاز آموزشی برای کلیه شرکت کنندگان بوده که طبق ضوابط اداره آموزش دانشگاه،لحاظ خواهد شد.
روابط عمومي معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکي مشهد

|