مديريت آزمايشگاه كنترل مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي> آزمايشگاه آرایشی-بهداشتی
♦♦ آزمايشگاه آرایشی و بهداشتی:
◊◊ محصولات مورد آزمون:
انواع صابون- انواع شامپو- فرآورده هاي كاغذي- انواع پوشك- مايع اسيدي توالت شوي- انواع پودر شوينده- كرم مرطوب كننده- كرم صنعتي- شيشه پاك كن- گازپاك كن- محلول هيپوكلريت سديم- خمير دندان- حنا- موبر
◊◊ ویژگی های فيزيکوشيميايي محصولات مورد آزمون
◊◊ دستگاه هاي مستقر در آزمايشگاه :
نام دستگاه
|
نام كامل لاتين دستگاه
|
مارك دستگاه
|
كشور سازنده
|
گرم كن+ همزن مغناطيسي
|
Magnetic Stirrer+ Heater
|
IKA RH basic Z
|
آلمان
|
گرمخانه الكتريكي
|
Incubator
|
Panacea
|
ايتاليا
|
ترازو ديجيتال با دقت 0001/0 گرم
|
Digital Balance
|
AND
|
ژاپن
|
ترازو ديجيتال با دقت 1/0 گرم
|
Digital Balance
|
CB161 Stuart
|
|
گرم كن شش خانه اي
|
Heater
|
Gerhardt
|
آلمان
|
pH متر
|
pH meter
|
Metrohm
|
آلمان
|
يخچال
|
Refrigarator
|
Kelvinator
|
|
ويسكوزيمتر
|
Viscometer
|
Brookfield مدل DVII
|
آمريكا
|
|