مديريت آزمايشگاه كنترل مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي> آزمايشگاه کمپوت-کنسرو
|
♦♦ آزمايشگاه کمپوت و کنسرو:
◊◊ محصولات مورد آزمون:
انواع کمپوت- انواع کنسروهاي بدون گوشت و با گوشت- انواع ترشيجات و شورجات- چاي و کاکائو- انواع ادويه جات و خشکبار
◊◊ ویژگی های فيزيکوشيميايي محصولات مورد آزمون
◊◊ دستگاه هاي مستقر در آزمايشگاه :
|
نام دستگاه
|
نام كامل لاتين دستگاه
|
مارك دستگاه
|
كشور سازنده
|
|
رفرکتومتر
|
Refractometer
|
Atago
|
ژاپن
|
|
گرم خانه
|
Oven
|
Memert
|
آلمان
|
|
pH متر
|
PH meter
|
Metrohm مدل 744
|
آلمان
|
|
ترازوي ديجيتال
|
Balance
|
AND مدل GF400
|
ژاپن
|
|
هم زن مغناطيسي
|
Stirrer
|
Metrohm stirrer
|
آلمان
|
|
گرم خانه
|
Oven
|
Memert
|
آلمان
|
|
ميکروسکوپ
|
Microscop
|
Nikon
|
|
|
درب بازکن برقي
|
|
Moulinex
|
فرانسه
|
|