مديريت آزمايشگاه كنترل مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي> آزمايشگاه شیر-فرآورده های لبنی
♦♦ آزمايشگاه شیر و فرآورده های لبنی: ◊◊ محصولات مورد آزمون: انواع شير (پاستوريزه ، استريليزه ، طعم دار) – انواع ماست ( تازه ، چكيده)- انواع كره(گياهي ، حيواني)- انواع خامه(پاستوريزه،استريليزه)- انواع پنير( آب نمكي، Uf، خامه اي ، پروسس، پيتزا) – دوغ – انواع كشك(خشك ، مايع، مايع صنعتي) – انواع بستني - انواع شير خشك - پودر آب پنير - پودر پنير. ◊◊ ویژگی های فيزيکوشيميايي محصولات مورد آزمون ◊◊ دستگاه هاي مستقر در آزمايشگاه :
|