مديريت آزمايشگاه كنترل مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي> آزمايشگاه افزودنی-رنگ
♦♦ آزمايشگاه افزودنی و رنگ:
◊◊ محصولات مورد آزمون:
زعفران- رنگ- نمك- انواع خمير مايه- بكينگ پودر- گلوتن- پودر گندم جوانه زده- نشاسته امولسيفايرها- پيروفسفات، سديم پيروفسفات- طعم دهنده ها- بهبود دهنده ها- استابيلايزرها- رنگ دهنده ها- ثعلب- جوش شيرين
◊◊ ویژگی های فيزيکوشيميايي محصولات مورد آزمون
◊◊ دستگاه هاي مستقر در آزمايشگاه :
نام دستگاه
|
نام كامل لاتين دستگاه
|
مارك دستگاه
|
كشور سازنده
|
ست مانيفولد
|
Vaccum Manifold Set
|
Waters
|
آمريكا
|
محفظه نور UV طول موجهاي 254- 366 nm
|
Ultraviolet Cabin
|
Camag
|
|
گرم كن+ همزن مغناطيسي
|
Magnetic Stirrer+
Heater
|
Gallenkamb
|
آلمان
|
همزن مغناطيسي
|
Magnetic Stirrer
|
Stuart مدلCB 161
|
انگلستان
|
ترازو ديجيتال با دقت 0001/0 گرم
|
Digital Balance
|
AND
|
ژاپن
|
پمپ خلاء
|
Vaccum Pump
|
TROC-R
|
آمريكا
|
گرم كن شش خانه اي
|
Heater
|
Gerhardt
|
آلمان
|
يخچال
|
Refrigarator
|
Kelvinator
|
|
pH متر
|
pH meter
|
Metrohm
|
آلمان
|
|