مديريت آزمايشگاه كنترل مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي> آزمايشگاه فرآورده های قندی
♦♦ آزمايشگاه فرآورده های قندی:
◊◊ محصولات مورد آزمون:
قند و شکر- بن بن و تافي- عسل- انواع مرباجات- مارمالاد و گز
◊◊ ویژگی های فيزيکوشيميايي محصولات مورد آزمون
◊◊ دستگاه هاي مستقر در آزمايشگاه :
نام دستگاه
|
نام كامل لاتين دستگاه
|
مارك دستگاه
|
كشور سازنده
|
اسپکترومتر
|
Spectrophotometer
|
Cecil
|
|
پمپ
|
Pump
|
DOA-V130-BN
|
|
ترازوي ديجيتال
|
Balance
|
AND مدل GF 400
|
ژاپن
|
رفرکتومتر
|
Refractometer
|
Atago
|
ژاپن
|
پلاريمتر
|
Plarimeter
|
B+S
|
انگلستان
|
هم زن مغناطيسي
|
Stirrer
|
Metrohm stirrer
|
آلمان
|
گرم خانه
|
Oven
|
Memert
|
آلمان
|
|