بازدید: 2146 مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی>بخشنامه ها/دستورالعمل ها> فرآورده هاي لبنی،گوشتی،روغن ♦♦ فرآورده های لبنی،گوشتی،روغن : * استفاده از تخم مرغ (شناسنامه دار،مایع و پودری) در فرآورده های غذایی * ممنوعیت استفاده از چربی گیاهی در پنیر پیتزای پروسس * لازم الاجرا بودن ویژگی های پنیر اولیه(مطابق استاندارد 13418) * حمل و نقل محصولات لبنی * دستورالعمل اجرایی بخشنامه زمان ماندگاری دوغ * ساماندهي وضعيت درج تاريخ توليد و انقضاء فرآورده هاي لبني * دستورالعمل اجرایی در خصوص بخشنامه ماندگاری دوغ