بازدید: 7191 مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی>ضوابط فنی و بهداشتی>ضوابط عمومی ♦♦ ضوابط عمومی : * دستورالعمل اجرایی نحوه صدور-اصلاح-تمدید پروانه های بهداشتی شرکت پخش،توزیع مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی * دستورالعمل اجرایی نحوه صدور-اصلاح-تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی * دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی،آرایشی و بهداشتی * دستورالعمل نحوه صدور،اصلاح،تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های خوراکی،آشامیدنی،آرایشی، بهداشتی * دستورالعمل نحوه صدور،اصلاح،تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی * دستورالعمل صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های غذایی،آرایشی وبهداشتی(جهت صادرات) * حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهای کوچک تولید و بسته بندی کارگاهی * ضوابط فني و بهداشتي تأسيس و بهره برداري واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی * ضوابط و معيارهاي استقرار واحدهاي توليد و بسته بندي مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي و صنايع بسته بندي * دستورالعمل اجرایی ضوابط برچسب گذاري مواد غذايي و آشاميدني * آيين نامه اعطاء نشان ايمني و سلامت * دستورالعمل اجرايي صدور و تمديد اعطاء نشان ايمني و سلامت * دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی * دستورالعمل اجرایی بررسی و صدور،تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی فرآورده های غذایی تراریخته