معاونت غذا و دارو
مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی>ضوابط فنی و بهداشتی>ضوابط عمومی
 

♦♦ ضوابط عمومی :

 

* دستورالعمل اجرایی نحوه صدور-اصلاح-تمدید پروانه های بهداشتی شرکت پخش،توزیع مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی
* دستورالعمل اجرایی نحوه صدور-اصلاح-تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
* دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی،آرایشی و بهداشتی
* دستورالعمل نحوه صدور،اصلاح،تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های خوراکی،آشامیدنی،آرایشی، بهداشتی
* دستورالعمل نحوه صدور،اصلاح،تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
* دستورالعمل صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های غذایی،آرایشی وبهداشتی(جهت صادرات)
* حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهای کوچک تولید و بسته بندی کارگاهی
* ضوابط فني و بهداشتي تأسيس و بهره برداري واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی
* ضوابط و معيارهاي استقرار واحدهاي توليد و بسته بندي مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي و صنايع بسته بندي
* دستورالعمل اجرایی ضوابط برچسب گذاري مواد غذايي و آشاميدني
* آيين نامه اعطاء نشان ايمني و سلامت
* دستورالعمل اجرايي صدور و تمديد اعطاء نشان ايمني و سلامت
* دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
* دستورالعمل اجرایی بررسی و صدور،تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی فرآورده های غذایی تراریخته