بازدید: 2813 مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی>ضوابط فنی و بهداشتی>فرآورده هاي آردی،قندی،شکلات ♦♦ فرآورده هاي آردی،قندی،شکلات : 1 ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع تافی و آبنبات 2 ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده فرآورده هاي آردي به غیر از محصولات پاستا 3 ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي توليدکننده قند و شکر 4 ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده حلوا ارده 5 ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع آدامس 6 ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائوئی 7 ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع خمیرک (پاستا) 8 ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده نوشیدنی مالت 9 ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات