بازدید: 3563 مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی>ضوابط فنی و بهداشتی>فرآورده هاي لبني،گوشتي،روغن ♦♦ فرآورده هاي لبني، گوشتي، روغن : * دستورالعمل اجرایی نحوه صدور-اصلاح-تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهاي کیترینگ * ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي کیترینگ * ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده شیر و فرآورده های لبنی * ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده فرآورده هاي شيري پروبيوتيک * ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي توليدکننده ساندويچ سرد * ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع فرآورده های گوشتی * ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف * ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده ژلاتين خوراکي * ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع فرآورده های تخم مرغ * ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی * ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین * ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده خاک رنگبر (بنتونيت) در فرآيند تصفيه روغن خوراکي