معاونت غذا و دارو
مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی>ضوابط فنی و بهداشتی>فرآورده هاي لبني،گوشتي،روغن

♦♦ فرآورده هاي لبني، گوشتي، روغن :

 

* دستورالعمل اجرایی نحوه صدور-اصلاح-تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهاي کیترینگ
* ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي کیترینگ
* ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده شیر و فرآورده های لبنی 
* ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده فرآورده هاي شيري پروبيوتيک
* ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي توليدکننده ساندويچ سرد 
* ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع فرآورده های گوشتی
* ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
* ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده ژلاتين خوراکي
* ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع فرآورده های تخم مرغ
* ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی
* ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
* ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدکننده خاک رنگبر (بنتونيت) در فرآيند تصفيه روغن خوراکي