مديريت آزمايشگاه كنترل مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي> آزمايشگاه فرآورده های گوشتی
♦♦ آزمايشگاه فرآورده های گوشتی:
◊◊ محصولات مورد آزمون:
انواع سوسيس و كالباس – انواع همبرگر – انواع كباب لقمه- پروتئين گياهي سويا – پودر كتلت گياهي – آدامس – ژلاتين
◊◊ ویژگی های فيزيکوشيميايي محصولات مورد آزمون
◊◊ دستگاه هاي مستقر در آزمايشگاه :
نام دستگاه
|
نام كامل لاتين دستگاه
|
مارك دستگاه
|
كشور سازنده
|
سانتريفوژ
|
Centrifuge
|
Funke gerber
|
آلمان
|
PH متر
|
PH meter
|
Metrohm مدل 10691.0020
|
آلمان
|
ترازوي ديجيتال
|
Balance
|
AND مدل HR-202
|
ژاپن |
گرم خانه
|
Oven 220
|
Memert مدل U15
|
آلمان
|
هم زن و هيتر مغناطيسي
|
Heater-magnet
|
Velp مدل F2052017
|
اروپا
|
كجلدال اتوماتيك
|
|
Buch مدل B-324
|
آلمان
|
سوكسله اتوماتيك
|
Soxtherm
|
Pecoمدل Pcu-500
|
ايران
|
|