بازديدكنندگان
امروز: 500
اين هفته: 500
هفته‌ي گذشته: 5402
اين ماه: 12237
ماه گذشته: 26780
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي

معرفی مدیریت نظارت بر مواد غذايی،آرایشی و بهداشتی

 ♦♦ معرفي مدیریت نظارت بر موادغذايي،آرایشی و بهداشتي :


 مدير نظارت بر مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي :
 
 دكتر علی اصغر اسماعیل زاده

 تلفن:  38763909-051          داخلی : 9024

 پست الكترونيك:  Esmailzadehaa1[at]mums.ac.ir
 معاون :
 
 مهندس افسانه رضائیان

 تلفن:  38049068-051          داخلی : 9068

 پست الكترونيك:  rezaeiana1[at]mums.ac.ir

 تماس با ما :

 تلفن:  38763909-051
           051-38780563                    داخلی : 9017

 نمابر : 38713609-051

پست الكترونيك:  fda.fhco[at]mums.ac.ir
 
       

◊◊◊ ساختار سازمانی مدیریت نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی :




  مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آشاميدني، آرايشي و بهداشتي از سال 1355 فعاليت خود را به صورت مستقل آغازكرده است.

هدف كلي اين مجموعه، ايجاد نظام نظارتي مستمر جهت ارتقاء سطح ايمني مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي است که در اين راستاوظایف خود رابدین شرح اعمال می نماید:

 ** بهره گیری از قوانین و مقررات جاری، آخرین یافته های علمی مرتبط با ایمنی و سلامت مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی واستانداردهای ملی وبین المللی در بررسی و اظهارنظرها

 ** ایجاد هماهنگی با سازمان غذا و دارو در تدوین ضوابط و مقررات و دستورالعمل های مرتبط با مواد غذایی و بهداشتی
 ** همکاری با اداره کل نظارت و ارزيابي فرآورده هاي غذایي، آرايشي و بهداشتي در خصوص اجرای طرح های ملی ایمنی غذا
 ** تأمین سلامت و رضایت مصرف کنندگان مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
 ** برنامه ریزی و ساماندهی و هماهنگی بین بخش هاي مختلف و راهنمایی کارشناسان تحت سرپرستی
 ** رسیدگی به درخواست ها، نامه ها و شکایات و استعلام ها و مدارک و نمونه های رسیده و ارجاع به کارشناسان و نظارت برگردش امور و اقدام در جهت رفع مشکلات و نارسائی ها
 ** نظارت بر فعالیت فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی و بسته بندی و نگهداری و عرضه مواد غذايی، آرایشی و بهداشتی و کنترل کیفیت محصولات تولیدی و نمونه برداری از طریق اعزام کارشناسان به حوزه تحت پوشش دانشگاه
 ** تشکیل کمیسیون بررسی و صدور پروانه های بهداشتی مؤسسات مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی جهت بررسی، تأیید، صدور و تمدید مجوزهای بهداشتی شامل بهره برداری، مسئول فنی، ساخت و شناسه نظارت کارگاهی واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی
 ** نظارت بر رعایت قوانین و ضوابط در صدور پروانه ها
 ** کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های غذايی و آشامیدنی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف
 ** کنترل و بهبود شرايط تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف
 ** همکاری در برگزاری جلسات، کارگروه ها، سمینارها و کارگاه ها
 ** نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی (برچسب گذاري)
 ** بهره گیری از سیستم کنترل کیفیت HACCPدر تدوین سیاست ها و ضوابط کلی در خصوص ایمنی غذا
 ** هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق با قوانین GMP-GHP-HACCPو همکاری های لازم در زمینه اخذ گواهی نامه های فوق
 ** رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی در کمیسیون ماده 11 تعزیرات حکومتی، تکمیل و ارسال پرونده های متخلفین به مراجع قضایی بر اساس نوع تخلف (دادسرا ویژه رسیدگی به جرایم پزشکی بهداشتی و دارویی و یا سازمان تعزیرات حکومتی)
 ** نظارت بر تغییر کاربری فرآورده های تولیدی غیر قابل مصرف انسانی
 ** بررسی و پیگیری موارد شکایات واصله به اداره در خصوص عرضه محصولات تقلبی و غیر قابل مصرف
 ** نظارت بر معدوم نمودن کالاهای تاریخ گذشته، فاقد مجوز با توجه به نامه های ارسالی از سوی اداره کل نظارت و ارزيابي فرآورده هاي غذایي آرايشي و بهداشتي
 ** پايش محصولات غذايي، آرايشي، بهداشتي در سطح عرضه (PMS)
 ** ارتقاء اطلاعات و توانمندی مسئولین فنی در انجام وظایف
 ** آموزش، اطلاع رسانی و صدور اطلاعیه های لازم جهت بالا بردن آگاهی عمومی در خصوص سلامت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.