بازديدكنندگان
امروز: 214
ديروز:362
اين هفته: 1676
هفته‌ي گذشته: 3334
اين ماه: 8892
ماه گذشته: 12041
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي

مديريت آزمايشگاه كنترل مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي> آزمايشگاه کمپوت-کنسرو

♦♦ آزمايشگاه کمپوت و کنسرو:


محصولات مورد آزمون:

انواع کمپوت- انواع کنسروهاي بدون گوشت و با گوشت- انواع ترشيجات و شورجات- چاي و کاکائو- انواع ادويه جات و خشکبار

ویژگی های فيزيکوشيميايي محصولات مورد آزمون 

 دستگاه هاي مستقر در آزمايشگاه :

 

نام دستگاه

نام كامل لاتين دستگاه

مارك دستگاه

كشور سازنده

رفرکتومتر

Refractometer

Atago

ژاپن

گرم خانه

Oven

Memert

آلمان

 pH  متر

PH meter

Metrohm مدل 744

آلمان

ترازوي ديجيتال

Balance

AND مدل GF400

ژاپن

هم زن مغناطيسي

Stirrer

 Metrohm stirrer

آلمان

گرم خانه

Oven

Memert

آلمان

ميکروسکوپ

Microscop

Nikon

                                

درب بازکن برقي

 

Moulinex

فرانسه


 

 


 

 

دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.