بازديدكنندگان
امروز: 220
ديروز:362
اين هفته: 1682
هفته‌ي گذشته: 3334
اين ماه: 8898
ماه گذشته: 12041
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي

مديريت آزمايشگاه كنترل مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي> آزمايشگاه افزودنی-رنگ

♦♦ آزمايشگاه افزودنی و رنگ:


محصولات مورد آزمون:

زعفران- رنگ- نمك- انواع خمير مايه- بكينگ پودر- گلوتن- پودر گندم جوانه زده- نشاسته امولسيفايرها- پيروفسفات، سديم پيروفسفات- طعم دهنده ها- بهبود دهنده ها- استابيلايزرها- رنگ دهنده ها- ثعلب- جوش شيرين

ویژگی های فيزيکوشيميايي محصولات مورد آزمون 

 دستگاه هاي مستقر در آزمايشگاه :

 

نام دستگاه

نام كامل لاتين دستگاه

مارك دستگاه

كشور سازنده

ست  مانيفولد

Vaccum Manifold Set

Waters

آمريكا

محفظه نور UV طول موجهاي  254- 366 nm

 

Ultraviolet Cabin

Camag

 

گرم كن+ همزن مغناطيسي

Magnetic Stirrer+

Heater

Gallenkamb

آلمان

همزن مغناطيسي

Magnetic Stirrer

 

Stuart  مدلCB 161

انگلستان

ترازو ديجيتال با دقت 0001/0 گرم

Digital Balance

AND

ژاپن

پمپ خلاء

Vaccum Pump

TROC-R

آمريكا

گرم كن شش خانه اي

Heater

Gerhardt

آلمان

يخچال

Refrigarator

Kelvinator

 

pH متر

pH meter

Metrohm

آلمان


 

 

دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.