بازديدكنندگان
امروز: 216
ديروز:362
اين هفته: 1678
هفته‌ي گذشته: 3334
اين ماه: 8894
ماه گذشته: 12041
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي

 مديريت آزمايشگاه كنترل مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي> آزمايشگاه آرد-غلات

♦♦ آزمايشگاه آرد و غلات و فرآورده های آردی:


محصولات مورد آزمون:

ماكاروني- انواع آرد- گندم- رشته آش- رشته فرنگي- انواع كيك و كلوچه- انواع بيسكوئيت- انواع شيريني- انواع نان- پفك- شيرين گندمك- حبوبات و غلات

ویژگی های فيزيکوشيميايي محصولات مورد آزمون 

 دستگاه هاي مستقر در آزمايشگاه :

  

نام دستگاه

نام كامل لاتين دستگاه

مارك دستگاه

كشور سازنده

ترازو ديجيتال

Digital Balance

AND

ژاپن

ترازو ديجيتال

Digital Balance

AND

ژاپن

PH متر ديجيتال

Digital PH Meter

Metrohm

سوئيس

رطوبت سنج مادون قرمز

 

Sarturius مدل MA30

آلمان

گرمخانه الكتريكي

Incubator

Gallen Kamp

انگلستان

همزن

Test sieve shaker

Octagon

انگلستان

 

 

 


 

 

 

 

دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.