بازديدكنندگان
امروز: 221
ديروز:362
اين هفته: 1683
هفته‌ي گذشته: 3334
اين ماه: 8899
ماه گذشته: 12041
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي

مديريت آزمايشگاه كنترل مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي> آزمايشگاه فرآورده های گوشتی

♦♦ آزمايشگاه فرآورده های گوشتی:


محصولات مورد آزمون:

انواع سوسيس و كالباس – انواع همبرگر – انواع كباب لقمه- پروتئين گياهي سويا – پودر كتلت گياهي – آدامس – ژلاتين

ویژگی های فيزيکوشيميايي محصولات مورد آزمون 

 دستگاه هاي مستقر در آزمايشگاه :

 

نام دستگاه

نام كامل لاتين دستگاه

مارك دستگاه

كشور سازنده

سانتريفوژ

Centrifuge

Funke gerber

آلمان

PH متر

PH meter

Metrohm مدل 10691.0020

آلمان

ترازوي ديجيتال

Balance

 AND مدل HR-202

         ژاپن

گرم خانه

Oven 220

Memert  مدل U15

آلمان

هم زن و هيتر مغناطيسي

Heater-magnet

Velp  مدل F2052017

اروپا

كجلدال اتوماتيك

 

 Buch مدل B-324

آلمان

سوكسله اتوماتيك

Soxtherm

 Pecoمدل Pcu-500

ايران




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.