معاونت غذا و دارو> معرفی معاون غذا و دارو

-- معاون غذا و دارو دانشگاه

-- دانشیار گروه شیمی دارویی دانشکده داروسازی

-- پست الکترونیک :  SaberiMR[at]mums.ac.ir

♦♦ شرح وظایف معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد :

1.نظارت و اعلام مقررات مربوط به تاسیس مراکز تولید ، توزیع و نگهداری مواد داروئی ،غذائی آرایشی و بهداشتی .

2.بررسی و تنظیم مدارک با توجه به ضوابط مربوط به تاسیس مراکز تولید و توزیع مواد داروئی و غذائی، آرایشی و بهداشتی و ارسال آن به واحدهای ذیربط در ستاد وزارتخانه جهت رسیدگی و طرح موضوع درکمیسیون های قانونی .

3.نظارت و اعلام ضوابط مربوط به ایمنی تاثیر بسته بندی برچسب گذاری و تبلیغات محصولات غذائی، آشامیدنی و ارایشی و بهداشتی .

4.بررسی در زمینه بهبود روشهای نگهداری و عرضه و فروش محصولات داروئی ، آشامیدنی و بهداشتی و نظارت بر حسن جریان امور.

5.جمع آوری و نگهداری و بررسی اطلاعات و آمار و مدارک مربوط به محصولات داروئی ، خوردنی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

6.نظارت بر نحوه اجرای دقیق تولیدکنندگان محصولات در مورد ضوابط و استانداردهای تعیین شده برای مواد افزودنی کمکی و همچنین استعمال رنگهای مجاز و مواد بسته بندی و اعمال کنترل مداوم محصولات از لحاظ صلاحیت کمی و کیفی .

7.نظارت بر اجرای ضوابط و مقررات درمورد آزمایشگاه های کنترل مواد غذائی داروئی و بهداشتی

8.نظارت بر روش کار موسسات تولیدی و توزیع مواد داروئی ، خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح استان .

9.نظارت بر امور داروئی داروخانه های استان .

10.کنترل و ارزشیابی فعالیتهای آزمایشگاههای داروئی ، غذائی ، و بهداشتی در استان .

11.کنترل موجودی دارو ، با توجه به نیاز مصرف واحدهای درمانی .

12.نظارت بر درخواست و موجودی دارو و اعمال نظارت فنی در مورد داروی تاریخ دار.

13.نظارت بر نحوه نگهداری داروهای خاص و مواد اعتیادآور و حسن اجرای امور .

14.نظارت بر نحوه گردآوری آمار مصرف داروهای مختلف در طی سالجهت بررسی بیماریهای منطقه ای  و عمومی و گزارش به گروههای تحقیقی برای تحقیق علل شیوع بیماریها در ارتباط با پیشگیریهای لاز