بازديدكنندگان
امروز: 365
ديروز:252
اين هفته: 807
هفته‌ي گذشته: 3334
اين ماه: 8023
ماه گذشته: 12041
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي



برگزاریمراسم پیاده روی خانوادگی نشاط و سلامت به همت معاونت غذا‌و‌داروی دانشگاه

 

 

مراسم طبیعت گردی و پیاده روی نشاط و سلامت ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همت معاونت غذ‌او‌دارو برگزار شد.

به مناسبت هفته سلامت،مراسم طبیعت گردی و پیاده روی نشاط و سلامت ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور ریاست دانشگاه،معاونان،مدیران،کارکنان حوزه های مختلف دانشگاه بصورت خانوادگی همراه با توزیع صبحانه سالم؛ بادکنک های مزین به پیام های بهداشتی؛پمفلت های آموزشی با محوریت نشانگرهای رنگی تغذیه ای،نصب بنرهای مزین به شعارهای ویژه هفته سلامت در مسیر پیاده روی ،برگزاری مسابقه با موضوعاتی چون نشانگرهای رنگی تغذیه ای،برچسب اصالت و سلامت و ... برپایی نمایشگاه دستاوردهای سلامت محور در راستای گسترش فرهنگ انتخاب و مصرف صحیح فرآورده های غذایی سالم و ایمن و .... در محل شهرک دانش و سلامت دانشگاه به همت معاونت غذاودارو برگزار شد.

معاون غذاوداروی دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از حضور پر شور خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم،به راهبرد سلامت محور سازمان غذاودارو از جمله:نصب چراغ راهنمای تغذیه بر روی فرآورده های غذایی،اصلاح معیارهای فنی و استانداردها،عمومی غنی سازی محصولات با ویتامین D،عوارض استفاده از روغن های اشباع همراه با ترانس های بالا  اشاره کرد.

 دکتر محمدرضا صابری ضمن بیان نقش ورزش و تغذیه مناسب در پیشگیری از بیماری ها افزود: استفاده ازمیوه و سبزی یکی از مهمترین فاکتورها در سلامت افراد و پیشگیری از بروز بیماری های غیر واگیر است و به استفاده چندین نوبت در روز از این مواد غذایی توصیه کرد.

وی خاطر نشان کرد: نشانگرهای رنگی تغذیه ای به منظور اصلاح الگوی مصرف کننده و با هدف ارتقاء سلامت به عنوان یک راهنما بر روی مواد غذائی باید درج و کمک خواهد کرد تا هنگام خرید یک محصول غذایی، در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسب داشته باشیم.

دکتر صابری یادآور شد: در نشانگرهای رنگی تغذیه ای از رنگ های سبز، نارنجی و قرمز برا ی بیان پنج شاخص موثر در سلامتی یعنی انرژی،قند،چربی،نمک،اسیدهای چرب ترانس استفاده شده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه ، با تشریح هرم غذایی و جایگاه هر یک از مواد غذایی در رژیم غذایی تاکید کرد: لبنیات که در جایگاه هشتم هرم غذایی قرار دارد باید به صورت کم چرب مصرف شود.

گفتنی است: در حاشیه مراسم طبیعت گردی و پیاده روی نشاط و سلامت ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد،نمایشگاهی از دستاوردهای سلامت محور،محصولات غذایی؛آرایشی؛بهداشتی؛دارویی قاچاق، برچسب و محصولات دارای چراغ راهنمای تغذیه ای در راستای اجرا و فرهنگ سازی نشانگرهای رنگی تغذیه ای برپا شد.

شایان ذکر است: در پایان این مراسم به قید قرعه به شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.


روابط عمومي معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی مشهد

 


دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.