برگزاری نشست هم اندیشی معاون غذاودارو با اعضاء گروه تغذیه دانشکده پزشکی

نشست هم اندیشی معاون غذاودارو با اعضاء گروه تغذیه دانشکده پزشکی برگزارگردید.

در راستای عملیاتی نمودن تفاهم نامه فی مابین معاونت غذاوداروی دانشگاه و گروه تغذیه دانشکده پزشکی،نشستی با حضور معاون غذاودارو،مدیر نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی،مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی و جمعی از اعضاء هیات علمی گروه تغذیه دانشکده پزشکی به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار شد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده ضمن اشاره به انعقاد تفاهم نامه فی مابین معاونت غذاوداروی دانشگاه و گروه تغذیه دانشکده پزشکی گفت: در این نشست در خصوص همکاری و مشارکت در اجراء برنامه ها و طرح های آموزشی،پژوهشی و خدماتی به منظور برقراری ارتباطی پویا و دوجانبه بین مراکز علمی و اجرایی بحث و تبادل نظر گردید.

مدیر نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو افزود: دبیرخانه کارگروه مذکور جهت بهره وری بیشتر و عملیاتی نمودن مصوبات،در گروه تغذیه تشکیل و سلسله نشست هایی با صاحبان صنایع به منظور بررسی نیازهای تحقیقاتی در زمینه تولید محصولات جدید مورد نیاز جامعه برگزار خواهد شد.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 561