توزیع کتابچه توصیه های غذایی و دارویی در سفر به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه

در راستای حفظ سلامت زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی،بیش از ده هزار جلد کتابچه توصیه های غذایی و دارویی در سفر به همت معاونت غذا‌و‌داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد توزیع شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذا‌و‌داروی دانشگاه از توزیع کتابچه توصیه های غذایی و دارویی در سفر خبر داد و گفت: در راستای حفظ سلامت زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی که در اين ايام تعطیلات نوروز به شهر مقدس مشهد عزیمت میکنند،بیش از ده هزار جلد کتابچه توصیه های غذایی و دارویی در سفر توسط معاونت غذاودارو در مبادی ورودی و خروجی شهر مقدس مشهد توزیع شد.

معاون غذا‌و‌داروی دانشگاه بیان داشت: در این کتابچه ها ضمن رعایت موارد آموزشی به معرفی مواردی چون: برچسب اصالت و سلامت،نشانگرهای رنگی تغذیه ای،مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم با شماره تماس 190و ... پرداخته شده و همچنین در خصوص اطلاعات تماس با معاونت غذاوداروی دانشگاه، داروخانه های شبانه روزی و ... در تعطیلات نوروزی اطلاع رسانی شده است.

وی همچنین بر رعایت موازین بهداشتی، اطمینان از سلامت مواد غذایی، پرهیز از مصرف غذاهای مانده در طول سفر، خودداری از خرید اقلام غیرمعتبر و کالاهایی که تاریخ مصرف آنها به پایان رسیده است توسط زائران و مسافران نوروزی تاکید کرد.

دکتر صابری خاطر نشان کرد: برنامه های سلامت نوروزی معاونت غذاودارو در بخش های اطلاع رسانی، آموزشی و نظارتی از ابتدای اسفند ماه سال 1395به اجرا درآمده است.

وی در پایان افزود: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان،زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی، طرح بسیج سلامت نوروزی در حوزه های مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی؛ مدیریت نظارت بر‌امور دارو و مواد مخدر؛ مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آرایشی‌و‌بهداشتی؛ اداره تجهیزات‌و‌ملزومات پزشکی؛ اداره نظارت بر‌فرآورده های طبیعی،سنتی،مکمل و شیرخشک به منظور تشدید نظارت ها از ابتدای اسفند ماه سال 1395 آغاز و تا نيمه فروردين ماه 1396 ادامه خواهد داشت.

شایان ذکر است : بازرسی و نظارت ها توسط تيم هاي بازرسي حوزه های مختلف معاونت غذاوداروی دانشگاه در سه شيفت کاري و در بازه های زماني تعيين شده انجام و اقدامات قانونی لازم در خصوص مشاهده هرگونه تخلف توسط معاونت غذاوداروی دانشگاه صورت خواهد پذیرفت.