طرح نظارتی بسج سلامت نوروزی

بازدید فني از ۱۷۲ واحد تولیدی محصولات غذایی ،آرایشی و بهداشتی درطرح بسج سلامت نوروزی

172 واحد توليد و توزيع محصولات غذایی،آشاميدني،آرايشي،بهداشتي در طرح نظارتی بسج سلامت نوروزی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد بازديد فني و بهداشتي قرار گرفت.

مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به طرح نظارتی بسج سلامت نوروزی این معاونت گفت:به منظور تامین سلامت،تشدید نظارت بر کیفیت محصولات پر مصرف ايام نوروز از جمله فرآورده های گوشتی که قدرت فساد پذیری بیشتری دارند؛فرآورده های آردی،کیک،کلوچه،بیسکویت،شيريني و ...  ؛فرآورده های سالاد و سبزی؛آجيل؛خشکبار؛شکلات و ... در ایام تعطیلات نوروز،طرح نظارتی بسج سلامت نوروزی معاونت غذاوداروی دانشگاه از ابتدای اسفند ماه سال 95 آغاز و تا نيمه فروردين ماه سال 96 ادامه خواهد داشت.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: تيم هاي بازرسي مدیریت نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در سه شيفت کاري و در بازه های زماني تعيين شده از مراکز توليد و توزيع محصولات غذایی،آشاميدني،آرايشي،بهداشتي و بویژه فرآورده های غذایی فسادپذیر بازديد فني و بهداشتي به عمل آورده و اقدامات قانوني در خصوص واحدهاي متخلف و غيرمجاز صورت خواهد پذیرفت.

وی یادآور شد: از ابتدای اسفند ماه سال 95 در طرح نظارتی بسج سلامت نوروزی معاونت غذاودارو از ۱۷۲واحد تولیدی بازدید و از ۲۷ اسفندماه تا کنون نیز ۵۲ واحد تولیدی مورد بازرسی فني و بهداشتي از انبارها،خطوط تولید و ... قرار گرفته است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ابراز داشت: طی این بازدیدها،در یک واحد تولیدی حدود ۲۷۰ کارتن فرآورده های ادویه که بدون مجوز ساخت تولید شده بود معدوم و اقدامات قانوني در خصوص واحد متخلف صورت خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه صادرات مواد تولیدی به سایر کشورها نیز تعدادی گواهی صادرات به کشورهای عراق،افغانستان و آذربایجان صادر شده است.

دکتر اسماعیل زاده در پایان بیان داشت: تیم سلامت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،امید دارد توانسته باشد با تشدید نظارت ها در ایام تعطیلات نوروز،دغدغه مردم و بویژه زائران و مجاوران بارگاه حضرت ثامن الحجج(ع) را در حوزه بهداشت و سلامت مواد غذایی مرتفع ساخته باشد.

طرح نظارتی بسج سلامت نوروزی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد