تشدید نظارت برفرآيندهای توليد‌و‌توزيع محصولات غذایی،آشاميدني،آرايشي‌و‌بهداشتي در معاونت غذاودارو

در ایام تعطیلات نوروز،تشديد نظارت بر فرآيندهای توليد و توزيع محصولات غذایی،آشاميدني،آرايشي،بهداشتي و برخورد قاطع با واحدهای متخلف در معاونت غذاوداروی دانشگاه اجرایی شد.

مدير نظارت بر موادغذايي،آرايشي و بهداشتي معاونت غذاودارو گفت: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان،زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی که در اين ايام تعطیلات نوروز به شهر مقدس مشهد عزیمت میکنند با توجه به فرآوري و توليد محصولات پر مصرف ايام نوروز مانند:آجيل،خشکبار،شکلات،شيريني و ... طرح نظارتی بسج سلامت نوروزی با تأکيد بر فرآيندهای توليد و توزيع محصولات غذایی،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي از ابتدای اسفند ماه سال 95 آغاز و تا نيمه فروردين ماه سال 96 ادامه خواهد داشت.

وی یادآور شد: تيم هاي بازرسي مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در سه شيفت کاري و در بازه های زماني تعيين شده از مراکز توليد و توزيع مواد غذايي بازديد فني و بهداشتي به عمل آورده و اقدامات قانوني در خصوص واحدهاي متخلف و غيرمجاز انجام خواهد گرفت.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد : بازديدهاي مشترک کارشناسان حوزه های نظارت بر موادغذايي،آشاميدني،آرایشی معاونت غذا و دارو و کارشناسان بهداشت محيط معاونت بهداشتی از انبارهاي نگهداري مواد غذايي، آشاميدني نیز از ابتدای اسفند ماه سال 95 آغاز و اقدامات قانوني لازم در خصوص محصولات غيرمجاز و نامنطبق با قوانین و استانداردهای موجود صورت خواهد پذیرفت.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 3003