بازديدكنندگان
امروز: 357
ديروز:252
اين هفته: 799
هفته‌ي گذشته: 3334
اين ماه: 8015
ماه گذشته: 12041
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي


 تشدید نظارت برفرآيندهای توليد‌و‌توزيع محصولات غذایی،آشاميدني،آرايشي‌و‌بهداشتي در معاونت غذاودارو

 

در ایام تعطیلات نوروز،تشديد نظارت بر فرآيندهای توليد و توزيع محصولات غذایی،آشاميدني،آرايشي،بهداشتي و برخورد قاطع با واحدهای متخلف در معاونت غذاوداروی دانشگاه اجرایی شد.

مدير نظارت بر موادغذايي،آرايشي و بهداشتي معاونت غذاودارو گفت: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان،زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی که در اين ايام تعطیلات نوروز به شهر مقدس مشهد عزیمت میکنند با توجه به فرآوري و توليد محصولات پر مصرف ايام نوروز مانند:آجيل،خشکبار،شکلات،شيريني و ... طرح نظارتی بسج سلامت نوروزی با تأکيد بر فرآيندهای توليد و توزيع محصولات غذایی،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي از ابتدای اسفند ماه سال 95 آغاز و تا نيمه فروردين ماه سال 96 ادامه خواهد داشت.

وی یادآور شد: تيم هاي بازرسي مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در سه شيفت کاري و در بازه های زماني تعيين شده از مراکز توليد و توزيع مواد غذايي بازديد فني و بهداشتي به عمل آورده و اقدامات قانوني در خصوص واحدهاي متخلف و غيرمجاز انجام خواهد گرفت.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد : بازديدهاي مشترک کارشناسان حوزه های نظارت بر موادغذايي،آشاميدني،آرایشی معاونت غذا و دارو و کارشناسان بهداشت محيط معاونت بهداشتی از انبارهاي نگهداري مواد غذايي، آشاميدني نیز از ابتدای اسفند ماه سال 95 آغاز و اقدامات قانوني لازم در خصوص محصولات غيرمجاز و نامنطبق با قوانین و استانداردهای موجود صورت خواهد پذیرفت.


روابط عمومي معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکي مشهد


دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.