ماه گذشته: 12041

اجرا طرح تشدید نظارت،تامین و ارائه خدمات دارویی در ایام تعطیلات نوروز به همت معاونت غذاودارو

در ایام تعطیلات نوروز،طرح تشدید نظارت،ارائه خدمات دارویی،تامین ملزومات؛تجهیزات پزشکی؛خدمات دارویی به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه به اجرا درآمد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه در خصوص اقدامات این معاونت در ایام تعطیلات نوروز گفت: به منظور افزایش رفاه و رضایتمندی زائران و مجاوران بارگاه حضرت ثامن الحجج(ع)،ارائه خدمات داروهای مخدر به بیماران صعب العلاج از 20 بهمن ماه سال 95 لغایت  20 فروردین ماه سال 96 توسط داروخانه 22 بهمن صورت خواهد پذیرفت.

وی افزود: در ایام تعطیلات نوروز تعداد 32 داروخانه بیمارستانی ، 56 داروخانه شبانه روزی و 52 داروخانه روزانه بیشتر شامل مناطق شهرداری ثامن در  اطراف حرم مطهر رضوی و بعضی از داروخانه های شهرداری مناطق 7 و 8 و منتخب مناطق مختلف شهرداری آماده خدمت رسانی به زائرین و مجاورین بارگاه منور حضرت علی بن موسی الرضا (ع) خواهند بود.

دکتر محمدرضا صابری با اشاره به 32 داروخانه بیمارستانی فعال در ایام تعطیلات نوروز یادآور شد: با توجه به فعال بودن داروخانه های بیمارستانی سطح شهر اعم از دولتی و خصوصی، ارائه خدمات توسط این مراکز  به بیماران بطور کامل انجام و بیمارستان ها نسبت به تامین دارو و ملزومات مورد نیاز  بویژه داروهای حیاتی،اورژانسی،اتاق عمل و سرم تدابیر لازم را اتخاذ نموده اند و با هرگونه ارجاع بیماران به بیرون جهت تامین دارو برابر قوانین و مقرات برخورد جدی انجام می شود .

معاون غذاوداروی دانشگاه،تامین ملزومات و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی در ایام تعطیلات نوروز را یکی از مهم ترین اولویت های معاونت غذاوداروی دانشگاه عنوان کرد.

شایان ذکر است: تيم هاي بازرسي معاونت غذاودارو در سه شيفت کاري و در بازه های زماني تعيين شده بر تامین و ارائه خدمات دارویی بیمارستان ها،مراکز درمانی،داروخانه ها و همچنین تامین ملزومات و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی نظارت و اقدامات قانونی لازم در خصوص مشاهده هرگونه تخلف، توسط معاونت غذاوداروی دانشگاه صورت خواهد پذیرفت.