برگزاری مراسم تبریک سال نو با حضور ریاست دانشگاه در معاونت غذاودارو

مراسم تبریک سال نو با حضور ریاست دانشگاه؛جمعی از معاونان،مدیران و روساء حوزه های مختلف دانشگاه در معاونت معاونت غذاودارو برگزار شد .

در آستانه سال جدید،ریاست دانشگاه و جمعی از معاونان،مدیران و روساء حوزه های مختلف دانشگاه با حضور در جمع کارکنان حوزه های مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی؛مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد مخدر؛اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی؛اداره تحقیق و توسعه،اداره نظارت برفرآورده های طبیعی،سنتی،مکمل ها،شیرخشک و سایر واحدهای معاونت غذاودارو، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) و عید سعید باستانی نوروز از زحمات کارکنان دانشگاه و بویزه معاونت غذاودارو تقدیر بعمل آورد.

دکتر مصطفی مهرابی بهار،ریاست دانشگاه با اشاره به نقش کلیدی کارمندان در سازمان ها خاطر نشان کرد: اهداف و موفقیت هر سازمان  ازطریق وحدت و همدلی میان کارکنان محقق خواهد شد و تکریم ارباب رجوع را امری بسیار مهم برشمرد و بر توجه هرچه بیشتر به این مهم در سال آینده تاکید کرد.