بازديدكنندگان
امروز: 39
ديروز:580
اين هفته: 4002
هفته‌ي گذشته: 4039
اين ماه: 10337
ماه گذشته: 26780
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي



برگزاری نشست کمیته استانی هماهنگی و اجرای سیستم های ایمنی مواد غذایی

 

 

آخرین نشست کمیته استانی هماهنگی و اجرای سیستم های ایمنی مواد غذایی(F.S.M.S)  در سال جاری با بررسی درخواست 14 واحد تولیدی جهت اخذ گواهی ISO22000 و HACCP  با حضورمعاون غذاودارو، مدير نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه، اعضاء هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد و دانشگاه فردوسي، انجمن مديران صنايع غذايي و جمعی از کارشناسان حوزه مديريت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار شد .

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو بيان مشکلات موجود در اجراي سيستم هاي ايمني مواد غذايي،ارائه راهکارهايي جهت اجراي کارا و مؤثر سيستم هاي ايمني در واحدهاي توليدي، مميزي واحدهای تولیدی متقاضي استفاده از لوگوي سيستم هاي ايمني مواد غذايي (HACCP,ISO22000) را از جمله اهداف این نشست عنوان کرد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی ضمن اشاره به دستورالعمل اجرایی کمیته کشوری F.S.M.S ارزیابی و بررسی صلاحیت واحدها جهت استقرار سیستم های ایمنی، آموزش و اطلاع رسانی در این حوزه، ترویج فرهنگ ایمنی مواد غذایی با ارائه پوستر- پمفلت - جزوه های آموزشی و ... ، ایجاد هماهنگی بین دستگاه های اجرایی در راستای اجرای هر چه بهتر این برنامه ها، پایش مستمر استقرار و ارائه گزارش موارد عدم انطباق به کمیته کشوری FSMS را از جمله وظایف این کمیته عنوان کرد .

دکتر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: نظر به اهمیت ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی، انجام کنترل های به موقع و دقیق تر در واحدهای تولیدی، اجراي سيستم هاي ايمني مواد غذايي در این واحدها از اولویت های معاونت غذا و داروی دانشگاه می باشد.

وی ضمن تشویق واحدهای تولیدی و کارگاهی به استقرار سيستم هاي ايمني مواد غذايي،تاکید کرد : واحدهاي توليدی بدون تأييديه این کميته استاني مجاز به درج لوگوي ايمني مواد غذايي (HACCP.ISO22000) بر روي برچسب محصولات خود نمي باشند و در آخرین نشست کمیته استانی هماهنگی و اجرای سیستم های ایمنی مواد غذایی در سال جاری،درخواست 14 واحد تولیدی جهت اخذ تائیدیه گواهی ISO22000 و HACCP از سازمان غذاودارو بررسی و با درخواست 5 واحد تولیدی موافقت شد.

شایان ذکر است: در این نشست در خصوص لزوم بررسی و پایش برچسب محصولات غذایی و بهداشتی،پیگیری عدم درج ادعاها و مطالب تائید شده ای چون گواهی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بدون تائید سازمان غذاودارو و ... بحث و تبادل نظر گردید.


روابط عمومي معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکي مشهد



دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.