ماه گذشته: 12041

توزيع بيش از ده هزار جلد کتابچه توصیه های غذایی و دارویی در سفر جهت سلامت مسافران و زائران

بيش از ده هزار جلد کتابچه توصیه های غذایی و دارویی در سفر جهت سلامت مسافران و زائران بارگاه منور رضوی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدوین و توزیع شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذا و داروی دانشگاه از توزیع بیش از ده هزار کتابچه توصیه های غذایی و دارویی در سفر جهت سلامت مسافران و زائران حرم مطهر رضوی، همزمان با تعطیلات نوروزی در مبادی ورودی و خروجی شهر مقدس مشهد خبر داد و گفت: در این کتابچه ها ضمن رعایت موارد آموزشی به معرفی مواردی چون: برچسب اصالت و سلامت،نشانگرهای رنگی تغذیه ای،مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم با شماره تماس 190و ... پرداخته شده و همچنین در خصوص اطلاعات تماس با معاونت غذاوداروی دانشگاه، داروخانه های شبانه روزی و ... در تعطیلات نوروزی اطلاع رسانی شده است.

وی همچنین بر رعایت موازین بهداشتی، اطمینان از سلامت مواد غذایی، پرهیز از مصرف غذای مانده در طول سفر و خودداری از خرید اقلام غیرمعتبر و کالاهایی که تاریخ مصرف آنها به پایان رسیده است، از سوی زائران و مسافران نوروزی تاکید کرد.

دکتر صابری خاطر نشان کرد: برنامه های سلامت نوروزی معاونت غذاودارو در بخش های اطلاع رسانی، آموزشی و نظارتی به اجرا درآمده است.

دکتر صابری در پایان افزود: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان،زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی که در ایام تعطیلات نوروز به شهر مقدس مشهد عزیمت میکنند، طرح بسیج سلامت نوروزی در حوزه های مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی؛ مدیریت نظارت بر‌امور دارو و مواد مخدر؛ مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آرایشی‌و‌بهداشتی؛ اداره تجهیزات‌و‌ملزومات پزشکی؛ اداره نظارت بر‌فرآورده های طبیعی،سنتی،مکمل و شیرخشک به منظور تشدید نظارت ها از اول اسفند ماه سال جاری آغاز و تا نيمه فروردين 1396 ادامه خواهد داشت.

شایان ذکر است : بازرسی و نظارت ها توسط تيم هاي بازرسي حوزه های مختلف معاونت غذاوداروی دانشگاه در سه شيفت کاري و در بازه های زماني تعيين شده انجام و اقدامات قانونی لازم در خصوص مشاهده هرگونه تخلف، توسط معاونت غذاوداروی دانشگاه صورت خواهد پذیرفت.