ماه گذشته: 12041

نظارت،تامین و ارائه خدمات دارویی در ایام نوروز از مهم ترین اولویت های معاونت غذاودارو

در ایام تعطیلات نوروز،تشدید نظارت،تامین و ارائه خدمات دارویی یکی از مهم ترین اولویت های معاونت غذاوداروی دانشگاه خواهد بود.

دکتر محمدابراهیم شوشتری،مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذاوداروی دانشگاه در خصوص اقدامات و آمادگی این معاونت جهت تامین و ارائه خدمات دارویی در ایام تعطیلات نوروز گفت: طی سلسله نشست هایی که با حضور معاون غذاودارو،مدیر و جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذاو دارو،نمایندگانی از انجمن داروسازان و شرکت های پخش دارو و ... به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار شد، در خصوص نحوه تامین و ارائه خدمات دارویی در ایام نوروز بحث و تبادل نظر گردید.

وی خاطر نشان کرد: به منظور افزایش رفاه و رضایتمندی زائران و مجاوران بارگاه حضرت ثامن الحجج(ع)، ارائه خدمات داروهای مخدر به بیماران صعب العلاج از تاریخ 95/11/20 الی 96/01/20 توسط داروخانه 22 بهمن صورت خواهد پذیرفت.

دکتر شوشتری افزود: در ایام تعطیلات نوروز تعداد 32 داروخانه بیمارستانی ، 56 داروخانه شبانه روزی و 52 داروخانه روزانه  بیشتر شامل مناطق شهرداری ثامن ( اطراف حرم مطهر رضوی ) و بعضی از داروخانه های شهرداری مناطق 7 و 8 و منتخب مناطق مختلف شهرداری آماده خدمت رسانی به زائرین و مجاورین بارگاه منور حضرت علی بن موسی الرضا (ع) خواهند بود.

مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذاودارو با اشاره به 32 داروخانه بیمارستانی فعال در ایام تعطیلات نوروز یادآور شد: با توجه به فعال بودن داروخانه های بیمارستانی سطح شهر اعم از دولتی و خصوصی، ارائه خدمات توسط این مراکز  به بیماران بطور کامل انجام و بیمارستان ها نسبت به تامین دارو و ملزومات مورد نیاز  بویژه داروهای حیاتی،اورژانسی،اتاق عمل و سرم تدابیر لازم را اتخاذ نموده اند و با هرگونه ارجاع بیماران به بیرون جهت تامین دارو برابر قوانین و مقرات برخورد جدی انجام می شود .

شایان ذکر است: تيم هاي بازرسي مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذاودارو در سه شيفت کاري و در بازه های زماني تعيين شده بر تامین و ارائه خدمات دارویی بیمارستان ها،مراکز درمانی،داروخانه ها نظارت و اقدامات قانونی لازم در خصوص مشاهده هرگونه تخلف، توسط معاونت غذاوداروی دانشگاه صورت خواهد پذیرفت.