برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال به همت معاونت غذاودارو

اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام،به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه در مهر ماه سال 1396 برگزار خواهد شد.

در راستای انتخاب و معرفی شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی،منطقه ای و نظر به انعقاد تفاهم نامه مشترک فی مابین معاون وزیر و رئیس سازمان غذاودارو و روسای دانشگاه های کلان منطقه 9 کشوری،نشست هم اندیشی و تبادل نظر برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال با حضور قائم مقام و مشاور عالی ریاست دانشگاه،رئیس مرکز تحقیق و توسعه سیاست های دانشگاه،مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه،معاون غذاودارو،معاون دانشجویی،مدیر نظارت برموادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو،جمعی از اعضا هیات علمی دانشگاه و ... به میزبانی معاونت غذاودارو برگزار شد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت برموادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو در خصوص برگزاری این همایش گفت: نظر به انتخاب شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی،منطقه ای که معرف سبک زندگی اسلامی و دربردارنده بالاترین معیارهای کیفیت در میان مسلمانان و ادیان مختلف جهان می باشد و همچنین تفاهم نامه منعقد شده مابین معاون وزیر و رئیس سازمان غذاودارو و روسای دانشگاه های کلان منطقه 9 کشوری در حوزه عملکردهای معاونت های غذاودارو، اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در مهر ماه سال 96 به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار خواهد شد.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 2900