ماه گذشته: 12041

تقدیر معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و دارو

دکتر رسول دیناروند،معاون وزیر و رئیس سازمان غذا‌و‌دارو در همایش دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه های غذا،دارو،تجهیزات پزشکی از معاون غذا‌و‌داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (دبیر کلان منطقه 9 کشوری) تقدیر به عمل آورد.

در همایش دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه های غذا،دارو،تجهیزات پزشکی که با حضور دکتر هاشمی،وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر دیناروندمعاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، معاونین غذا و داروی سراسر کشور و مدیران حوزه های مختلف سازمان غذاودارو برگزار شد، از دکتر محمدرضا صابری،معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر کلان منطقه 9 کشوری به عنوان دبیر منتخب کلان مناطق کشوری با اهداء لوح تقدیر شد.

گفتنی است: در این مراسم، از کتاب دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه های غذا،دارو،تجهیزات پزشکی توسط دکتر هاشمی، دکتر دیناروند و ... رونمایی شد.