ماه گذشته: 12041

تامین ملزومات و تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی در ایام نوروز از اولویت های معاونت غذاودارو

در ایام تعطیلات نوروز،تامین ملزومات و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی یکی از مهم ترین اولویت های معاونت غذاوداروی دانشگاه خواهد بود.

دکتر علیرضا عطاران،رئیس اداره تجهیزات‌و‌ملزومات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه در خصوص اقدامات و آمادگی این معاونت جهت تامین ملزومات‌و‌تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی در ایام تعطیلات نوروز گفت: طی نشستی که با حضور معاون غذاودارو،رئیس اداره تجهیزات‌و‌ملزومات پزشکی معاونت غذاودارو،اعضا هیات مدیره و نمایندگان اتحادیه صنف تجهیزات پزشکی؛دندانپزشکی وعلوم آزمایشگاهی مشهد به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار شد، در خصوص حداکثر مشارکت و همراهی اعضا اتحادیه جهت تامین ملزومات‌و‌تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی در ایام نوروز بحث و تبادل نظر گردید.

وی خاطر نشان کرد: در این نشست به منظور افزایش رفاه و رضایتمندی زائران و مجاوران بارگاه حضرت ثامن الحجج(ع)، در مورد راهکارهای تامین منابع مالی مورد نیاز نیز تبادل نظر و پیگیری های لازم از طریق معاونت غذاوداروی دانشگاه صورت خواهد پذیرفت.