برگزاری نشست مشترک معاونان غذاودارو و بهداشتی دانشگاه

به منظور بررسی راهکارهای کنترل و پایش مواد غذایی و روش های ارتقاء آن،نشستی مشترک با حضور معاونان غذاودارو و بهداشتی،مدیر بهداشت حرفه ای و مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه به میزبانی معاونت غذاودارو برگزار شد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه گفت: سلسله جلسات معاونت های غذاودارو و بهداشتی به منظور هماهنگی های لازم جهت کنترل فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی در سطح تولید و عرضه با حضور معاونان و مدیران این معاونت ها به میزبانی معاونت غذاودارو برگزار و ساماندهی کارگاه های فرآورده های لبنی فاقد مجوز را یکی از دستورات این جلسات بیان کرد.

وی خاطر نشان کرد: طی یک فرآیند عملیاتی نسبت به نمونه برداری و پایش محصولات کارگاه های مذکور با همکاری انجمن لبنی استان اقدامات لازم صورت خواهد پذیرفت.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده نمونه برداری محصولات لبنی که در واحدهای صنفی بصورت کارگاهی تولید می شوند از سطح عرضه توسط کارشناسان بهداشت محیط و انجام آزمون های کنترلی و اقدامات قانونی لازم توسط کارشناسان معاونت غذاودارو را از جمله اهداف این نشست عنوان کرد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه همچنین از برگزاری نشستی به منظور ساماندهی کارگاه های تولید و عرضه فرآورده های لبنی با مشارکت معاونت های غذاودارو و بهداشتی دانشگاه و حضور مسئولین کارگاه های تولیدی مذکور خبر داد.

شایان ذکر است: در راستای کنترل و ارتقاء کیفیت مواد غذایی بویژه در ایام نوروز،سلسله نشست های معاونت های غذاودارو و بهداشتی دانشگاه بصورت منظم برگزار خواهد شد..

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 2897