تاکید معاونت غذاودارو بر لزوم تامین تجهیزات وملزومات پزشکی مراکز درمانی از تولیدات داخل

معاونت غذاوداروی دانشگاه بر ضرورت تامین نیازهای تجهیزات  و ملزومات پزشکی مراکز درمانی از تولیدات داخلی تاکید کرد.

در حاشیه برگزاری دوره آموزشی قوانین و دستورالعمل های  تجهیزات و ملزومات پزشکی ویژه مسئولین فنی،کارشناسان تجهیزات پزشکی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 9 کشوری به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه بر لزوم تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی مراکز درمانی از تولیدات داخلی تاکید کرد.

دکتر علیرضا عطاران، نظارت بر توزیع تجهیزات و ملزومات پزشکی در مراکز درمانی را یکی از مشکلات حوزه تجهیزات پزشکی عنوان و از عملکرد خوب دانشگاه در این حوزه خبر داد.

وی هدف از برگزاری این دوره را توانمند سازی،آموزش و ارتقاء سطح آگاهی های نیروهای شاغل، مسئولین فنی ملزومات و تجهیزات پزشکی مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 9 کشوری بیان کرد.

دکتر عطاران همچنین بر اهمیت حضور مسئول فنی ملزومات در بیمارستان های دولتی و خصوصی جهت نظارت صحیح بر خرید ملزومات مصرفی تاکید کرد.

شایان ذکر است:در این دوره آموزشی در خصوص قیمت گذاری تجهیزات،اهمیت آشنائی کارشناسان با قوانین و مقررات قیمت گذاری کالاهای وارداتی،کمیته تخصصی قیمت گذاری متشکل از صاحب نظران و اساتید ممتاز کشوری در حوزه‌های قلب، چشمی، ارتوپدی و انجمن های مختلف، شرکت‌ها و اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی به منظور استخراج قیمت‌های پایه کالاها و ... بحث و تبادل نظر گردید.